Modalități în care lenjeria sexy vă poate ajuta să vă condimenteze căsnicia!

Uneori, se presupune că anumite lucruri fac parte dintr-o viață de căsătorie. Lenjeria este una dintre ele. După primii ani de căsnicie mulți nu acordă prea multă atenție ce lenjerie aleg, mai ales când sunt implicați copii. Este ușor să dai vina pe lipsa de timp, dar dacă nu-ți iei timpul necesar pentru a-l condimenta poate cauza multe daune. Aflați de ce este atât de important să sportați lenjerie sexy din când în când.

Cum să încălziți lucrurile cu lenjerie seducătoare

  1. Păstrează pasiunea vie

Nu vrei ca pasiunea ta să dispară; vrei sa continue! Nu-ți poți menține pasiunea vie dacă nu-ți surprinzi soțul cu niște lenjerie seducătoare și cochetă din când în când. Poți trece de la delicat la cochet cu un set de lenjerie din dantelă care are o atmosferă vintage, o bustieră sau o portjartieră. Va întoarce capetele și va fi foarte măgulitor. Te vei simți mai feminină și mai sexy dacă încerci ceva nou din când în când.
PUBLICITATE

  1. Te face să te simți tânăr și sexy

Lenjeria seducătoare te poate ajuta să te simți încrezător în tine și să construiești intimitate. Lenjeria provocatoare îți poate aminti de latura ta senzuală, te poate face mai atrăgătoare și îți va face partenerul să dorească să-ți vadă corpul frumos. Pentru a adăuga condimente, alege ceva în culoarea preferată a partenerului tău. Purtarea culorilor lui preferate poate facilita comunicarea mult. Vei putea să-l pornești și să-l faci să se simtă super sexy.

  1. Aprinde fantezii

Ce fel de fantezii ai fi capabil să aprinzi în îmbrăcămintea interioară uzată? El va fi oprit de tine. Îl poți ajuta să se răsfețe cu niște fantezii sexuale cu lenjerie sexy. Ar fi o bucurie să vezi zâmbetul răutăcios al partenerului tău. Poți obține aspectul cu un tanga din satin sau un sutien asortat. Se poate adăuga o boa într-o culoare strălucitoare. Este ca și cum ai respira aer proaspăt, care cu siguranță va ridica temperatura. Îi îndeplinești fanteziile și invers. Nu e deloc rea!

  1. O nouă căsătorie: spargerea gheții

Deosebit de important este să alegeți cu atenție lenjeria pentru noile căsătorii. Amintiți-vă, prima impresie contează! Un început bun pentru o relație poate fi făcut purtând lenjerie picante. Pentru a-ți arăta cele mai bune trăsături, poartă un chiloți din dantelă, cu talie joasă, cu o bralette și un sutien push-up. Vei fi partenerul lui fierbinte și sexy.

  1. Îți îmbunătățește aspectul

Vei fi mai atrăgător în pat dacă porți lenjerie sexy. De asemenea, te poate face să arăți mai bine atunci când te stilizezi cu diferite ținute. Întregul tău aspect poate fi afectat de lenjerie, așa că asigură-te că îți faci timp atunci când o alegi. Poti alege dintre corsete, tanga sau sutiene push-up. Asigurați-vă că îl asortați cu ținuta potrivită.

Doamnelor dragi, este timpul să renunțați la vechea îmbrăcăminte interioară și să îmbrățișați lenjerie sexy. Îmbrăcămintea interioară ar trebui să vă îmbunătățească curbele și să vă evidențieze cele mai bune trăsături. Nu trebuie să arăți bine în pat, partenerul tău te va putea admira pe tot parcursul zilei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *