De cinci ori poți să nu îți lipsești chiloții de 5 ori

O altă modalitate de a promova libertatea este să spui „nu” chiloților tăi. De asemenea, te ajută să fii mai sănătos jos. Acum poți să renunți la orice gânduri care te-ar putea împiedica să te alăture forței de comando și să te simți mai încrezător în tine. Urcă-te la bordul trenului de comando al femeilor astăzi!

Nu este o idee bună să porți chiloți tot timpul. Trebuie să fii conservator în ceea ce privește modul în care te pași fără să-ți dezvălui părțile femeii și ar trebui să faci o pauză. Poți să ieși afară cu chiloții în sertar, dar nu întotdeauna. Aflați despre motivele întemeiate pentru a renunța la chiloți.

  1. Ventilatie

Femeile din comando își lasă privatele să respire mai bine. Zona vaginală a regiunii genitale este capabilă să se aerisească singură, reducând șansa de infecții fungice și bacteriene. Lenjeria intima care este pătată sau umedă poate fi un teren de reproducere a microbilor. Acest lucru poate duce la iritații ale pielii, cum ar fi înroșire, mâncărime și iritații ale pielii. De câte ori poți, alătură-te comandoului. Dacă vă simțiți inconfortabil să porți lenjerie intimă în timpul zilei, este o idee bună să nu le purtați în timp ce dormiți.

  1. Fii sexy cu partenerul tău

Partenerul tău va avea mai multe șanse să te dorească în preajmă, știind că ești în mod deschis sexy, fie că este vorba de mesaje textil obraznice sau de un telefon seducător. De asemenea, te poți simți sexy toată ziua datorită comandoului. Această libertate vă poate spori încrederea și starea de spirit. Indiferent dacă ești în căutarea unor momente distractive alături de partenerul tău sau dacă vrei doar să te simți relaxat, merită să-ți lași chiloții deoparte măcar temporar. Nu vă vom dezvălui secretul!

  1. Tine la distanta materialele sintetice

Acum că știi ce este lenjeria de corp comando și cum funcționează, este timpul să renunți la snururile și tanga sintetice. Sinteticele captează umezeala, vă fac să mirosiți rău și atrag infecțiile dedesubt. Puteți evita în siguranță materialele sintetice dacă plănuiți să petreceți weekendul în casă sau nu aveți chef să purtați ceva suficient de mult afară. Este atât de ușor să te simți ca un comando când nu ai nimic sub pijama.

  1. Unele dulapuri nu necesită chiloți

Încă crezi că acel comando este o idee proastă? Rochiile bodycon și coloană sunt opțiunile tale! Aceste numere strânse vă cer să evitați orice lenjerie de corp. Stratificarea inutilă te poate face să arăți lipicioasă (îți amintești liniile de cusătură?). Riști să ai arsuri din țesătură, precum și să te simți fierbinte și bandajat acolo jos. Chiar vrei asta?

  1. Liniile vizibile pentru chiloți dispar

Nu este neobișnuit ca femeile să aibă linii vizibile de chiloți. Chiar și cele mai educate femei o pot obține. Toți cei care te văd mergând pot fi amuzați de juponul tău. Este posibil să lăsați oamenii să vă vadă lenjeria intimă. Care este solutia? Du-te la comando. Ai grijă cu degetele de la picioare de cămilă

Femeile care nu au chiloți vor să arate bine și să se simtă confortabil. Acesta nu este un semn că ești promiscuu. Dacă nu ai lenjerie intimă sau nu ai chef să-ți arăți liniile lasate în rochia de jerseu, este în regulă. Aspectul de comando este acum mai mult ca niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *