Cum să-ți transformi hainele vechi în altele noi

Cu toții avem acele momente în care decidem să ne curățăm dulapurile și să găsim o mulțime de haine pe care fie să le dăm, fie să le dăruim servitoarelor noastre. Cu toții avem acele momente în care simțim că nu avem ce purta sau că trebuie să ne cumpărăm haine noi, dar trebuie să terminăm luna. Așadar, am decis să vă ajutăm și să avem o soluție la problema dvs. „lipsă de opțiuni de îmbrăcăminte”. Cu toții avem tricouri sau jachete uzate cu găuri în ele. Sau blugi cu fundul zdrențuit. Au încă o mulțime de materiale grozave și pare rușinos să le arunci. Nu mai trebuie să faci asta! Îți poți face hainele vechi unice combinând creativitatea și personalizarea. Următoarea ta curățare a garderobei nu numai că îți va organiza șifonierul, dar îți va permite și să găsești haine noi fără a da banii.

8 trucuri simple pentru a face haine noi din haine vechi

Hainele uzate? Nu le arunca! În schimb, îmbunătățește-ți hainele și reînnoiește-ți garderoba. Uneori trebuie doar să accepți ceea ce ai și să nu cumperi mai mult. În unele cazuri, asta poate fi o binecuvântare. Aceste idei cool de haine DIY pot fi aplicate în garderoba ta. Aceste trucuri îți vor transforma hainele de la plictisitoare la la modă.

O kurta, un tricou sau un tricou lejer te poate face să arăți prea mare și să-ți acopere curbele. Puteți tăia tricoul/kurta la mijloc, desenând o linie verticală dreaptă. Acest lucru vă va oferi o nouă ridicare lungă din umeri care poate fi asociată cu aproape orice. Ușor-peasy nu?

Urmați Calea Indo-fuziune

Vă puteți purta plictisitorii Kurtis și Anarkalis ca rochii maxi etnice. Aceasta este fuziunea perfectă indo-vest. Poți obține o rochie maxi din dulapul tău scoțându-ți pantalonii palazzo și churidarii. Acest hack poate fi folosit și cu Kurtis lungi care nu au fante. Pentru un look cool, poarta-le cu gladiatori.

Croșetați-vă jacheta de blugi

Nu aruncați jacheta de blugi preferată dacă găsiți un spațiu în apropierea brațelor. Nu veți avea nevoie de manșetele jachetei, așa că tăiați-le. Asigurați-vă că le tăiați într-o linie la fel de dreaptă. O foaie de țesătură albă, frumoasă croșetată poate fi achiziționată de pe piață. Faceți două cercuri egale din material și atașați-le de jachetă ca manșete. Voila! Voila! Acum aveți o jachetă de blugi nou-nouță, cu mâneci croșetate superbe.

Un tricou plictisitor este acum un stil choker

Te-ai săturat să vezi tricouri plictisitoare, simple, cu gât rotund, pe care nu le porți? Avem o soluție care îți va transforma tricoul plictisitor. Faceți un V chiar sub decolteul. Lăsați banda cămășii cu gât rotund, astfel încât să arate ca un guler choker. Puteți lega mânecile în noduri drăguțe făcând două fante mici la fiecare braț. Asta e! Așa ți-ai transformat tricoul plictisitor cu gât rotund într-un top tip choker la modă, cu detaliu cu noduri în brațe. Este destul de fantezist, nu

Blugi retro: reparați blugii

Toată lumea are acea pereche de blugi pe care i-au purtat de atâtea ori încât par uzați. Acum par zdrobiți în fundul lor. Nu este o problemă! Nu trebuie să faci asta! Acest hack nu numai că va elimina capetele uzate, dar vă va transforma și blugii, astfel încât să arate ca și cum ar fi apărut dintr-o revistă în anii ’90. Îndepărtați capetele uzate sau zdrențuite de pe blugi. Odată ce ați îndepărtat capetele, faceți mai multe tăieturi verticale de 2 inci pentru a da blugilor un aspect cu franjuri. Pentru a da blugilor tăi un aspect cu franjuri, șterge firele libere cu o pensetă. Lăsați blugii să se usuce timp de aproximativ o oră, scufundându-i în înălbitor. Ai terminat! Acum aveți o pereche de blugi ombre noi, cu capete franjuri, care sunt spălați cu acid. Senzații retro majore, nu?

Onesie + Tricou Vechi = Rochie Noua

Dacă ai un copil, acest hack va funcționa pentru tine. După cum știm cu toții, bebelușii cresc repede și în cele din urmă depășesc hainele pe care trebuie să le aruncăm. Nu mai ai nevoie să faci asta. Acest truc de îmbrăcăminte necesită un costume vechi pentru bebeluși și un tricou alb simplu. Jumătatea inferioară a costumei trebuie tăiată, în timp ce partea superioară trebuie lăsată. Tăiați jumătatea superioară a tricoului pentru a-l face să arate ca o fustă. Apoi, coaseți jumătatea superioară a costumei dvs. pe jumătatea inferioară a tricoului. Asigurați-vă că cusăturile sunt puternice. Acum ai o rochie nouă și frumoasă pentru fetița ta.

Cămașa veche a soțului este acum feminină

Vrei să arunci o cămașă veche de la soțul tău? Nu! Nu contează dacă este un top nou! Această piesă va fi fără mâneci, așa că tăiați mânecile de pe cămașă. Faceți un „V” lung și adânc în spatele cămășii. Tăiați o bucată de material croșetat din magazinul dvs. de artizanat. Ar trebui să vă asigurați că „V” de pe cămașă și foaia croșetată au aceleași dimensiuni. Atașați „V” croșetat pe spatele cămășii și ați terminat. Acest lucru va avea ca rezultat un top fără mâneci la modă și un spate șic croșetat. Nu ai știut niciodată că tricoul soțului tău ți-ar putea fi atât de util.

Un pulover vechi transformat într-o eșarfă cu capcană

Puteți face o eșarfă cu capotă dintr-un pulover vechi. Acest lucru vă va menține cald și confortabil, precum și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele accesorii. Trunchiul puloverului trebuie tăiat în linie dreaptă, de la subsuoară la umăr. Puteți face câteva cute în partea interioară a puloverului și le puteți coase împreună, astfel încât să nu vă debordeze vârful. De asemenea, se va simți mai confortabil. Esarfa va parea mai mica si poate fi folosita ca accesoriu pentru iarna.

Probabil știi până acum că nu există așa ceva ca deșeurile. Există doar bucăți și piese de îmbrăcăminte pe care le puteți transforma în ceva la modă și la modă. Aceste trucuri fainoase de haine DIY vor face hainele tale să arate grozav și le vei putea purta în fiecare zi, indiferent cât de murdare sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *