Cum să porți un bikini pentru prima dată și să nu te sperii

Multe femei le este greu să poarte un bikini în public pentru prima dată. Poate că cultura ta nu aprobă femeile cu prea multă piele. Poate că ți-e frică să-ți arăți imperfecțiunile. Indiferent de motivul tău, am creat această postare pentru a te ajuta să înțelegi procesul.

Trebuie să știi patru lucruri când porți prima dată un bikini: ce tip de corp, ce piele ești dispus să arăți și de ce părți ale corpului te simți mândru. De asemenea, fiți conștienți de zonele cu probleme pe care doriți să le ascundeți.

Poți apoi să restrângi opțiunile și să alegi piesele care se potrivesc cel mai bine corpului tău. Acesta este un ghid detaliat despre cum să porți un bikini pentru prima dată.

Cunoaște-ți tipul de corp.

Acesta este cel mai important sfat. Acesta este cel mai important sfat.

Cunoașterea tipului tău de corp este esențială pentru a-ți identifica punctele forte și pentru a le arăta, precum și slăbiciunile și modalitățile de a le ascunde. Acest lucru vă va ajuta să alegeți designul potrivit pentru dvs.

Există cinci forme principale ale corpului: clepsidră, măr, dreptunghi și triunghi inversat. Fiecare tip are punctele sale forte și slabe. Este important să vă cunoașteți tipul de corp înainte de a cheltui bani.

Alegeți modele modeste în loc de cele neglijente.

Aveţi încredere în mine. Te vei simți de 10 ori mai expus și mai inconfortabil dacă porți bikini pentru prima dată în public.

Un costum de baie modest vă poate reduce anxietatea și vă poate face mai ușor trecerea de la un lucru la altul.
Când cumpărați un costum de baie modest, amintiți-vă următoarele lucruri:

Pantalonii scurți de baie și bikinii cu talie înaltă sunt opțiuni grozave dacă nu vrei să-ți arăți obrajii. Pantalonii scurți de baie sunt măgulitoare pentru orice tip de corp, dar bikinii cu talie înaltă arată grozav persoanelor cu trunchi mai lung. Nu sunteți sigur dacă reușiți să obțineți un look cu talie înaltă? Acest articol vă va ajuta să decideți dacă bikinii cu talie înaltă sunt pentru dvs.

Dacă sunteți în căutarea unui fund de bikini care să fie chiloți, asigurați-vă că are o acoperire completă a fundului. Nivelul 3 este pentru tine dacă ești confortabil să-ți arăți prada. Nivelurile 4 și 5 pot fi prea transparente pentru cei începători.

Nu trebuie să-ți arăți stomacul, așa că poți opta pentru un costum de baie dintr-o singură piesă. Asigurați-vă că verificați acoperirea pradă.

Tankiniurile și costumele de baie sunt, de asemenea, opțiuni. Aceste rochii sunt grozave pentru a-ți ascunde stomacul într-o manieră măgulitoare.

Luați în considerare tankinii peplum, de exemplu. Tankiniurile peplum pot slăbi stomacul și crește șoldurile, dând aspectul unei siluete de clepsidră. Acestea sunt grozave dacă doriți să vă îmbunătățiți curbele.

Alegeți ce părți ale corpului doriți să creșteți.

Părțile care ar putea avea nevoie de sprijin suplimentar vor depinde de tipul tău de corp. Pașii de mai jos vor fi adaptați tipului dvs. de corp.

Sfat #1: Cum îți poți îmbunătăți bustul.

Pentru măr, pere și dreptunghi

Topurile voluminoase, cum ar fi umerii ciufuliți sau flotările care vă măresc dimensiunea cupei, sunt o alegere bună. Topurile voluminoase subliniază umerii (perfect pentru triunghiuri și para), în timp ce sutienele push-up măresc decolteul (pentru măr și dreptunghi).

Puteți încerca și Upbra. Acest sutien este o versiune îmbunătățită a unui sutien tradițional push-up. Vă permite să reglați decolteul pe 4 niveluri, spre deosebire de sutienele obișnuite cu push-up. Vezi videoclipul de mai jos pentru a vedea demonstrația.


Sfat #2: Cum vă puteți îmbunătăți șoldurile și prada.

Pentru dreptunghi inversat, triunghi și măr

Pantalonii care dau aspectul unui fund tonifiat iti vor spori prada. Tanga sunt perfecte pentru această meserie. Nu vrem să porți un bikini neglijent în prima ta zi. În schimb, vă recomandăm fundurile strânse care au o acoperire completă. Prada ta va arăta tonifiată și mai tonifiată cu efectul de scrâșnire.

Pantalonii cu detalii laterale vă vor ajuta să vă lărgiți șoldurile. Veți putea vedea șoldurile mai mari din cauza șirurilor laterale suplimentare. Fundul cu volane este, de asemenea, o opțiune. Puteți folosi orice fund voluminos.

O alta optiune este sa porti costume de baie cu croi in picioare. Urcând pe țesătură, șoldurile vă expune mai clar. Dacă nu-ți place să-ți arăți obrajii, aceasta nu este cea mai bună opțiune. Toate costumele de baie cu picioare înalte au foarte puțină acoperire în spate.

Purtați dungi orizontale pentru fund. Liniile orizontale sunt mai largi și mai subțiri decât liniile verticale.

Purtarea pieselor imprimate este ultimul și cel mai important truc. Îl poți împerechea cu un top simplu, de preferință negru, dacă ești un triunghi inversat. Acest lucru vă va permite să coborâți umerii și să vă sporiți șoldurile.

Sfatul #3: Cum vă puteți îmbunătăți curbele

Pentru corpuri de măr în formă de dreptunghi sau de măr

Curbele pot fi îmbunătățite prin crearea unui contrast între talie și șolduri. Să presupunem că vrei ca corpul tău să apară cât mai mult posibil.

Acestea sunt lucrurile pe care le puteți face:

Un fund dintr-o singură piesă sau cu talie înaltă poate fi purtat cu un panou pentru burtă atașat. Acest lucru vă va permite să vă strângeți grăsimile din stomac (dacă există) și să îi oferiți o formă mai mare de clepsidră. Panourile de control pentru burtă pot fi considerate corsete. Aceste panouri sunt doar pentru înot și sunt foarte ușoare.

Ar trebui să căutați modele care nu sunt unghiulare. Acestea sunt exemple grozave în acest sens: bikini triunghi sau costume de baie cu decolteu în V adânc. Acestea vă distrag privirea de la dreptate și oferă o zonă de interes pe care să se concentreze ochii.

Puteți purta modele care imită forma de clepsidră, cum ar fi blaturi peplum sau batiste. Puteți opta și pentru o formă de clepsidră ca aceasta.

Costumele de baie cu forma de clepsidra dau iluzia unei talii mai curbate. Această piesă dintr-o singură piesă visiniu are atât un decupaj de clepsidră, cât și un gât adânc în V.

Poartă o pereche de topuri cu volane și bikini șir. Atat bustul cat si soldurile sunt imbunatatite de bikini cu volane si sir. Face ca talia să pară mai subțire prin contrast.

Partea superioară cu volană mărește umerii, în timp ce fundul cu șnur mărește șoldurile. Care este rezultatul? Rezultatul? O talie care pare mai curbată și mai definită decât este de fapt acolo.
Zonele cu probleme cu camuflaj

Zonele cu probleme sunt acele părți ale corpului de care nu te simți mândru că le arăți. Dacă nu ai deja unul, sări peste asta. Zonele cu probleme pot varia în funcție de tipul de corp.

Doamnelor din Pere/Triunghi, de exemplu, șoldurile lor sunt prea mari atunci când se îngrașă. Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă minimizați șoldurile.

Partea de jos întunecată, de culoare simplă, este cea mai bună. Culorile negre și închise sunt mai subțiri decât culorile mai deschise. Imprimeurile și culorile mai deschise sunt opusul.

Cele mai bune sunt pantalonii fără șnur sau volane. Îți vor face șoldurile să pară mai largi.

Femeile dreptunghiulare ar putea dori să-și îmbunătățească sânii sau să-și accentueze curbele. Aceste sfaturi sunt deja discutate în sfatul 3.

Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă minimizați umerii dacă sunteți un triunghi inversat.

Evitați topurile simple cu volane sau alte detalii pe laterale, deoarece acestea vă pot face umerii să pară mai largi.

Optează pentru topuri care au detalii în centru. Aceste vârfuri vă obligă ochii să se concentreze pe centru și să vă camufleze umerii. Puteți alege dintre gâturi adânci în V, modele încrucișate sau croșetate în mijlocul lor.

Sunt disponibile topuri cu dungi diagonale și verticale. Liniile orizontale și verticale sunt mai slabe decât orizontale.

Topurile simple, de culoare închisă sunt cele mai bune. Negrul este cel mai bun, dar poți purta orice altă culoare simplă. Evitați topurile imprimate, mai ales dacă nu au șoldul lat (cum ar fi snur sau fundul cu volane).

Un top cu halter poate fi purtat atâta timp cât bretelele sunt largi. Cea mai mare parte a umerilor tăi va fi evidențiată de bretele subțiri. Un căpăstru care are bretele subțiri trebuie să aibă un detaliu la mijloc. Acest lucru va distrage atenția de la umerii tăi. Acest top încrucișat este un bun exemplu.

Puteți purta dungi atât în ​​linii verticale, cât și în diagonale. Aceste dungi sunt grozave pentru a ascunde grăsimile din burtă și pentru a face corpul să pară mai subțire. Evita liniile orizontale.

Adăugați o acoperire la lista de cumpărături.

S-ar putea să porți bikini pe plajă sau în timp ce faci plajă. S-ar putea să vă simțiți inconfortabil odată ce ajungeți la restaurantul de pe plajă.

Mușamalizarea te va face să te simți mai sexy și mai confortabil, fără a expune prea mult.

Puteți purta și pantaloni scurți din denim.

Femeile au mai multe șanse să-și acopere fundul decât vârful. Dacă simți că a purta pantaloni scurți din denim pentru acoperirea ta este mai practic, atunci depinde de tine.

Pantalonii scurți sunt mai ușor de deplasat atunci când s-ar arunca pe insulă, așa că îi prefer în locul unei acoperiri. Pantalonii scurți din denim pot fi purtați aproape oriunde, așa că nu trebuie să aduc haine suplimentare.
Vorbește cu un prieten de încredere.

Acum ai bikini-ul tău ideal și ești gata să-l îmbraci.

Prietenul tău ar trebui să poată identifica preferințele tale de stil și să-ți judece ținuta în consecință.

Nu trebuie să fii un expert în modă dacă îți place gustul consilierului tău în materie de modă.

Colegul meu de cameră a fost primul care m-a văzut în bikini intr-o filmare de tip porno. Ea, desigur, nu a purtat unul în toată viața ei. A avut dreptate să-mi dea niște sfaturi și m-am simțit uimitor în acel prim bikini.

Trebuie să fii sigur că consilierul tău va acționa în interesul tău, va ține la tine și va oferi feedback sincer și constructiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *