Cum să porți lenjerie sexy și să te simți feroce

Lenjeria este ingredientul secret al oricărei relații. Este, de asemenea, o schimbare înviorătoare față de cocul obișnuit de mama și pantalonii de yoga. Nu este atât de simplu pe cât pare. Trebuie sa iti pui salopete stiletto si o salopeta cu volane trandafiri roz. Este nevoie de multă energie mentală pentru a alege lenjerie care să te facă să vrei să fii un pisoi sexy. Lenjeria ar trebui să te facă să te simți încrezător, inspirat și aventuros. Acestea sunt câteva modalități de a arăta feroce în ținuta ta cea mai slabă, purtând lenjerie sexy și sexy.

1 Fii o sexy cu talie înaltă

Este posibil să porți încă tanga și să arăți la fel de fierbinte ca atunci când îl purtai pentru jocurile de la facultate. Tu ești foarte norocos. Unii dintre noi (tuși! Unii oameni au descoperit că totul arată mai bine atunci când are un pic de tuck sau lift. Un stil de lenjerie cu talie înaltă este cea mai bună alegere dacă faci parte din această categorie. Acest stil este măgulitor pentru toate tipurile de corp. și te face instantaneu să arăți subțire și bine îmbrăcată.

Simone Perele Caresse Chiloți Shapewear Scurt Complet

2 Păstrați gunoaiele în portbagaj

Este posibil să nu porți stilul potrivit dacă urăști să-ți pui lenjeria. Nu vrei să fii roly-poly sau să-ți ascunzi curbele astfel încât să poți găsi potrivirea perfectă. Body-urile din dantelă neagră arată grozav la toate și ar trebui să fie un element de bază în colecția ta de lenjerie intimă. Puteți adăuga o boa distractivă sau o rochie sexy în garderoba dvs. de lenjerie și ascunde zonele nedorite.

Piesa prezentată: Body Prima Donna Madison

3 Cunoaște-ți culoarea și lucrează-o

Ar trebui să ne cunoaștem cu toții roata de culori până acum. Anumite nuante ne fac irezistibili. Vei fi uimit de cât de frumos vei arăta și te vei simți atunci când vei cumpăra lenjerie în această culoare. Roșul și negrul sunt ambele culori super sexy pentru început.

Consultați colecția noastră de sutiene pentru sutiene de cea mai bună calitate într-o gamă largă de culori sexy!

4 Dulce, dar sexy

Uneori te poți transforma într-un alt personaj purtând lenjerie nouă. Îmbrăcați-vă în lenjerie care poate juca un rol vă poate ajuta să vă simțiți încrezători în dormitorul dvs. Dacă lenjeria lenjerie face dificil să te simți încrezător sau timid, ai putea începe încet. O cămașă de noapte sexy sau lenjerie cu imprimeuri florale este o alegere bună. Este important să te simți suficient de confortabil în propria ta piele pentru a fi sexy. Templul tău este al tău și ai puterea de a-l face sexy, indiferent de ceea ce porți.

Bustieră Marie Jo Avero, Portjartieră Marie Jo Avero

5 Iubito, trebuie să te iubești

Încrederea ta trebuie să vină din interior, indiferent de tipul de lenjerie pe care o porți. Puteți face lucruri pentru a vă îmbunătăți și a vă arăta multă iubire de sine. Vei vedea acel foc interior în tot ceea ce faci și în dormitorul tău. Încurajează-te și vorbește pozitiv. Privește-te așa cum o face partenerul tău.
Găsește-ți lenjeria. Uită-te la DANTELURI

Nu ne place nimic mai mult decât să găsim piesa perfectă pentru a zgudui lumea partenerului tău și pentru a-ți spori încrederea la Bits of Lace. Aruncă o privire la colecția noastră extinsă pentru a găsi piesa perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *