Cum să porți lenjerie de corp tanga

Aflați despre diferitele tipuri de tanga. Este posibil să fi auzit de o varietate de termeni tanga, dar nu sunteți familiarizat cu ei. Există trei stiluri principale de tanga: tradiționalul, string și tanga/samba.

Curele tradiționale vor oferi o acoperire completă în față, precum și o talie largă. Cu toate acestea, curele tradiționale se îngustează la o bandă de țesătură de 1 inch sau mai lată, care este alunecat între fese.
G-string-urile sunt tanga cu o talie îngustă. De obicei, se folosește o bandă elastică de 1/4 inch. Deoarece „thong” al stringului este atât de subțire, singura țesătură din față este un triunghi mic.
Tanga/samba tanga sunt ca niște chiloți obișnuiți amestecați cu un tanga tradițională. Țesătura acoperă jumătatea superioară a fesei și lasă partea inferioară a feselor la vedere, prevenind o linie de curele. Deși stilul lenjeriei dumneavoastră poate varia, aceasta va avea de obicei o centură groasă, cu multă acoperire.

Aflați cum se poartă un tanga asa cum se afirma cer din industria de filme xxx gratis. Cei care nu poartă tanga au câteva îngrijorări. Este incomod? Purtătorii de tanga sunt mai confortabili decât ați crede. Deoarece există foarte puțină țesătură care poate deveni lăsată sau strânsă, tanga este unul dintre cele mai confortabile tipuri de chiloți, în special stringurile.

S-ar putea să nu fie pentru toată lumea. Le poate lua ceva timp pentru a se obișnui.
Nu vă descurajați dacă nu vă place senzația de tanga la început. În curând te vei îndrăgosti de tanga după doar câteva zile.

Puteți încerca curele din diferite țesături. Sunt multe chingi disponibile. Există multe țesături, culori și modele disponibile pentru tanga, la fel ca chiloții obișnuiți. Curele din bumbac sunt, în general, cele mai respirabile. Există multe opțiuni, inclusiv satin, mătase și dantelă. Deoarece curelele din dantelă sunt foarte flexibile și iertătoare, pot fi folosite pentru a minimiza un „top brioșă” peste elastic. Desi tanga din matase si satin pot fi folosite pentru lenjerie, sunt disponibile si pentru zilele in care te simti mai sexy decat de obicei.

Este cel mai probabil ca stringurile să-ți ofere un blat de brioșe din cauza elasticului subțire care probabil ți se înfige în șolduri.
Purtarea unui tanga din dantelă se poate vedea prin fundul strâmt. Acesta este motivul pentru care un tanga (pentru a-ți ascunde lenjeria) poate fi o opțiune mai bună.

Dacă nu vrei o linie strânsă, un tanga este cea mai bună alegere. Curelele pot fi purtate pentru a evita o coapsă înaltă în pantaloni, rochii și fuste strâmte. Fundul strâmt poate dezvălui tivul majorității lenjeriei, indiferent cât de subțire este. Soluția este un tanga, care vă permite să vedeți conturul tivului prin pantaloni.

Încercați stilul tanga/samba dacă nu ați purtat niciodată un tanga. Acest lucru îți va ascunde liniile de chiloți fără a-ți da acel sentiment de „pânză” de care mulți oameni se plâng.
Purtarea unei rochii strânse cu tanga cu talie înaltă, cu talie înaltă poate ajuta la prevenirea apariției liniilor de chiloți la șolduri.

Tanga nu ar trebui să se ridice deasupra taliei. Pentru a verifica dacă tangul tău este vizibil, așează-te, aplecă-te și ghemuiește-te în fața oglinzii. Dacă „coada de balenă” este o problemă pe care o întâmpinați des, ar putea merita să încercați un model sau o dimensiune diferită, să purtați o curea, să purtați o curea sau să acoperiți zona cu o mânecă lungă. Este o idee bună să aveți un Remediere rapidă în caz de urgență, în timp ce sunteți afară. Întindeți-vă subtil la linia de centură și inspectați-vă tanga în timp ce vă așezați. Puteți să trageți rapid cămașa în jos și să puneți tanga înapoi, dacă este.

În fiecare zi, schimbă-ți tanga. Tanga poate răspândi bacteriile mai repede decât lenjeria obișnuită. Acest lucru poate duce la infecții. Tanga atinge atât anusul, cât și vulva, astfel încât bacteriile pot călători cu ușurință între ele. Acest lucru este valabil mai ales dacă tanga își schimbă poziția în timpul zilei. Deși aceasta nu este o problemă pentru majoritatea femeilor, aceasta poate fi pentru cele care au adesea infecții cu drojdie sau bacterii.

Un tanga care este mai mare decât dimensiunea obișnuită poate îmbunătăți confortul și igiena.
Curelele din bumbac sunt mai eficiente în prevenirea răspândirii bacteriilor decât alte țesături. Dacă sunteți îngrijorat de infecție, alegeți bumbac subțire.

Tanga nu trebuie purtată în fiecare zi. De asemenea, ar trebui să vă schimbați curetul în mod regulat. Este mai probabil să faceți o infecție bacteriană dacă purtați tanga în fiecare zi. Purta tanga doar atunci cand ii porti sau cand sunt piese de moda necesare. Când faceți exerciții fizice, purtați pantaloni cu acoperire completă noaptea și când purtați pantaloni groși care să nu vă lase coapsa.

Purtați curele doar dacă sunteți bolnav. Tanga nu ar trebui să fie singura ta alegere pentru purtarea de zi cu zi. Curele nu sunt recomandate pentru utilizare atunci când aveți toxiinfecții alimentare sau diaree. Puteți răspândi germeni și materii fecale, care nu sunt reci. De asemenea, vă poate face să vă simțiți inconfortabil dacă regiunile inferioare sunt sensibile. Tanga trebuie evitată în timpul menstruației. Sângele și scurgerile se pot răspândi mai ușor într-un tanga decât pe fundul de bikini.

Chiar dacă nu este ceva la care cineva vrea să se gândească, un tanga nu va oferi nicio protecție în cazul unei scurgeri.

Ștergerea corectă poate preveni răspândirea germenilor într-un tanga. Nimeni nu vrea să discute despre rutinele lor de curățare a băii. Dacă purtați un tanga, șansele de a face o infecție bacteriană pot crește. Fundul tău ar trebui șters din față spre spate. Acest lucru va îndepărta bacteriile și materiile fecale din vulvă, ceea ce ar putea duce la infecție. Deși unii preferă să folosească o cârpă umedă peste hârtie igienică uscată, acest lucru nu este necesar. Fii curat. Dacă nu vă spălați suficient de bine corpul, atunci puneți un tanga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *