Albul te face să pari mai mare?

Negrul este adesea alegerea implicită pentru femei atunci când vine vorba de a alege între alb și negru. Este ușor de înțeles de ce. Negrul este elegant, slab și versatil. Este greu să greșești cu negrul. Te-ai gândit vreodată cât de revigorant ar fi să încorporezi albul în garderoba ta. S-ar putea să fii surprins.

Unii ar putea întreba: albul nu mă face să par mai mare? Albul te poate face să pari mai mare decât negru. Acesta nu este un motiv pentru a sta departe de alb. Dacă este folosit corect, albul vă poate oferi un aspect complet diferit de negrul. Nu este mai rău, dar poate fi diferit. Poate fi chiar preferatul tău.

Cum să alegi hainele albe de slăbit

Notă: Nu toate ținutele negre pot slăbi. Culoarea este doar un element al modei. Nu ar trebui să spui „Oh, este negru, deci slăbește”. Este fie ceva ce voi purta, fie ceva ce nu voi purta. Este alb, așa că vei arăta grasă!

În schimb, luați în considerare întreaga ținută și toate componentele acesteia. Aceasta include lucruri precum modul în care este făcut, ce modele sunt folosite și cum sunt tăiate. Acest articol vă va ajuta să faceți exact asta. Acest articol vă va arăta cum să alegeți haine albe măgulitoare, care slăbesc.

  1. Alege piese albe, care imbratiseaza talia.

Cel mai bun și mai eficient mod de a-ți slăbi corpul în alb este să-ți subliniezi talia.

Nu poți da greș cu rochiile care îți îmbrățișează talia și evazați la șolduri, cum ar fi fit and flare, skater și A-line.

Un peplum este cel mai bun top pentru orice ocazie. Indiferent de tipul tău de corp, te poți baza pe el pentru a-ți transforma silueta într-o clepsidră.

  1. Umerii largi sunt subțiri de decolteuri în V.

Dacă sunteți foarte greu (triunghiular inversat, măr de mărime plus și dreptunghi), decolteurile în V reduc vizual volumul umerilor, astfel încât proporțiile dvs. să fie echilibrate.

Cu toate acestea, nici un decolteu nu este potrivit dacă ești o pere sau o clepsidră.

  1. Potrivirea trebuie să fie fluidă

Potrivirea fluidului nu este prea slăbită, dar nici prea mare. Dacă îl porți prea mare, vei arăta ca un sac de cartofi. Veți arăta ca un hotdog dacă îl purtați prea strâns. Hainele tale nu ar trebui să fie prea strâmte. Îți vei evidenția curbele, dar nu vei crea umflături. Acest lucru este deosebit de important pentru ținutele albe. Vei regreta că l-ai rupt.

Unii s-ar putea întreba dacă spuneți că hainele strâmte ar trebui evitate. Ce zici de rochiile bodycon? „

Se pot purta rochii bodycon. Ar trebui să vă asigurați că materialul este bine structurat. Nu ar trebui să fie subțire sau subțire, dar ar trebui să fie și suficient de puternică pentru a ține departe de vedere lenjeria și umflăturile nedorite. Hainele tale modelate pot face doar atâtea lucruri.
Ce ținute albe ar trebui să arate bine

  1. Poartă pantofi întunecați cu alb dacă ești minion sau curbat.

Asocierea pantofilor întunecați cu ținute albe vă poate reduce picioarele. S-ar putea să fii mic sau curbat și vei avea nevoie de înălțime suplimentară. Păstrează-ți culoarea pantofilor alb sau neutru, în nuanțe de crem, nud sau cămil. Pot fi folosite chiar și culori metalice precum argintiul și aurul. Nu poți alege negru sau alte culori închise.

Vă puteți păstra pantofii alb sau neutru pentru a crea continuitate. Acest lucru vă va crește lungimea piciorului și, odată, înălțimea.


Întrebări frecvente

Albul pur nu este culoarea mea preferată. Știți și alte nuanțe?

În afară de albul pur, încercați și alte nuanțe de alb, cum ar fi mierea, inul și albastrul Alice.

Ce pot face pentru a modela alb dacă corpul meu este mic și curbat,

Purtați monocromi în alb. Acest lucru creează o linie puternică, neîntreruptă, care prelungește corpul. Nu trebuie neapărat să porți îmbrăcăminte albă pură, deși ai putea. Asa functioneaza.
Cum să îmbrac o ținută complet albă?

Purtarea diferitelor texturi poate da unei ținute albe o dimensiune interesantă. De fapt, puteți purta orice textură doriți, inclusiv nervuri și tweed.

Stratificarea este o altă tehnică eficientă. Stratificarea adaugă complexitate și profunzime unei ținute care de altfel este foarte simplă.

În cele din urmă, luați în considerare diferite nuanțe de alb. De exemplu, poți purta pantaloni albi și o bluză albă cu un blazer alb. Acest efect subtil poate crea profunzime și variație în ținuta ta, ceea ce poate fi o ușurare binevenită de monotonie.

Este mai bine să fii alb decât negru?

Nu e mai rău, e mai bine. Poți obține ceva alb, nu poate – și invers. Negrul este puternic, misterios și sofisticat. Albul este curat, proaspăt și pur. Ambele pot fi elegante. Totul se rezumă la preferințele personale. Albul este adesea evitat de unii oameni din cauza petelor sale.

Albul este atemporal dacă poți trece cu vederea problema petelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *